WAT DOET JANNY?


Ik werk als mindfulnesstrainer bij mijn eigen bedrijf Brightnezz, maar heb ook jaren de kost verdiend als schrijvend journalist. En in dit laatste zit - mede - de reden voor dit blog. 
Naast het geven van cursussen Mindfulness, heb ik me gespecialiseerd in het bestrijden van stress aan teams en individuen. Stress is in deze hectische wereld een onderschat fenomeen. Onderzoek heeft aangetoond dat 80 procent van alle ziektes stressgerelateerd is. En het krijgen van een burn-out hoort bovenaan in het rijtje te staan. Vandaar dat ik me zo in het fenomeen stress verdiept. En me bezig houd met de bestrijding ervan. Wil je meer hierover weten, neem dan even contact met me op.
Zoals gezegd heb ik ook jaren gewerkt als schrijvend journalist. Als ik zaken helder wil krijgen, doe ik er goed aan het op te schrijven. Op die manier dwing ik mezelf de mogelijke perspectieven te onderzoeken, orde te brengen in de chaos die gedachten soms kunnen zijn, eerlijk naar mezelf te kijken en na te gaan of dat wat ik denk in overeenstemming is met wat ik zeg en doe.
Dit blog gaat dus over wat mij bezighoudt, hoe ik denk, hoe mijn vriendinnen in het leven staan, waar we over praten, de familie, de huisdieren, mijn bezigheden en andere zaken die me opvallen. 
Vandaar dat ik mijn blog de ondertitel heb gegeven: Horen, zien en schrijven!
Ik hoop dat je er plezier aan beleeft!
Heb je vragen, neem dan contact met me op!

Warme groet

Janny Leggedoor


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten