woensdag 20 november 2013

Breng je hormonen in balans en je valt af.

Jesse van der Velde

Wat doe je als afvallen niet lukt? Je sport regelmatig, je let op je voeding, eet gezond en toch val je niet af, hoe kan dat? 


Jesse van der Velde komt dit probleem regelmatig tegen bij mensen:"Ik kom alle veelvoorkomende problemen tegen. Buikvet dat er maar niet af wil, vet op de heupen, vet op de dijen en cellulitis, vet op de borstspier bij mannen. Wat ontzettend belangrijk is: de enige manier om een blijvend slank lichaam, dat gezond en fit is, te bereiken, is door je hormoonhuishouding in balans te brengen."
Hormonen bepalen zelfs de plek waar je vet opslaat op het lichaam en hoeveel vet je opslaat, dat blijkt ook uit onderzoek (Garnett SP, Högler W et al. 2004).
Wanneer je dus vet op een bepaalde plaats kwijt wilt, zal je het juiste hormoon in balans moeten brengen. Alleen dan verlies je vet op de juiste plaatsen.
Ik ben net eergisteren begonnen de adviezen van Van der Velde op te volgen en ben nu 1,6 kilo kwijt. Het verbaasde me, en als het snel weer verandert of stabiliseert laat ik dat ook weten.
Maar .... so far so good!
Lees hier verder!


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten