dinsdag 8 oktober 2013

Hellup!!!!! Nobelprijs naar Monsanto en Syngenta

Het creƫren van genetisch gemodificeerde gewassen (gmo's)verdient geen Nobelprijs voor de landbouw. Maar zoals het er nu uitziet krijgen de onderzoekers van Monsanto en haar evenknie in Europa Syngenta, wel de Nobelprijs hiervoor.
Meerdere onderzoeken hebben inmiddels aangetoond dat de aanslag op de bodem en het milieu enorm is bij gmo-teelten. Toch blijven dit soort multinationals met invloed tot op het hoogste niveau, gewassen manipuleren want dan worden ze eigenaar van dergelijke zaden en zijn boeren en tuinders verplicht ieder jaar weer van hen zaden te kopen.
Wil jij ook dat er normale gewassen op de markt blijven, teken dan deze petitie tegen het uitreiken van de Nobelprijs voor landbouw voor de ontwikkeling van gmo's.

De inhoud van de petitie luidt:

Do not sully the World Food Prize by giving it to Monsanto's Robert Fraley and Syngenta's Mary-Dell Chilton on World Food Day."

Bezoedel deze wereldvoedselprijs niet door die te geven aan de onderzoekers  Robert Fraley (Monsanto) en Mary-Dell Chilton (Syngenta). Teken hier!

Meer lezen? Klik dan hier
Share/Bookmark

1 opmerking:

  1. Schandalig, de Nobelprijs hoort niet naar deze natuurvernietiger te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen