woensdag 22 mei 2013

Heb je mannelijke of vrouwelijke hersenen? Doe de test!

Het is een test die je niet te serieus moet nemen want wie je bent, hoe je denkt, wordt voornamelijk bepaald door je erfelijke aanleg, je voorbeelden en door dat wat van je gevraagd wordt. Alles is namelijk te trainen, ook manieren van denken.Toch staat er op de ontmoetingssite van treinreizigers deze grappige test die bepaald of je overwegend mannelijk of vrouwelijk denkt. Het is een leuke test om te maken en het kost niet teveel tijd. En de test laat zien waarom sommige mannen en vrouwen werkelijk niets anders gemeen hebben dan de planeet waarop ze wonen.
Veel plezier!
Hieronder de site waar de test op staat en verder de uitleg bij de puntenscore.


TEST VERANTWOORDING:

Minder dan 150 punten: Mannelijk

Hersenen die voor voornamelijk mannelijk denken zijn "geschakeld" halen meestal een score van onder de 150. Hoe dichter ze bij de 0 zitten, hoe mannelijker ze zijn en hoe hoger het testoteronniveau waarschijnlijk is. Deze mensen vertonen sterke logische, analystische en verbale vaardigheden en hebben de neiging zeer gedisciplineerd en goed georganiseerd te zijn. Hoe dichter ze bij de 0 scoren, hoe beter ze zijn in het beramen van kosten en het plannen van uitkomsten voor statistische gegevens, waarbij ze nauwelijks door hun emoties worden beinvloed. Scores in de lagere regionen zijn hoge mannelijke scores. Deze scores laten zien dat er grote hoeveelheden testoteron aanwezig waren in de beginfase van de ontwikkeling van de foetus.

Meer dan 180 punten: Vrouwelijk

Hersenen die voornamelijk zijn geschakeld voor vrouwelijk denken zullen hoger scoren dan 180. Hoe hoger het aantal punten, hoe vrouwelijker de hersenen zullen zijn en hoe waarschijnlijker dat de persoon in kwestie opvallende creatieve, artistieke en muziekale talenten vertoont. Deze mensen nemen beslissingen meer op grond van intuitie en instinct en zijn goed in het herkennen van problemen, zonder dat ze daarbij veel gegevens nodig hebben. Ze zijn ook goed in het oplossen van problemen door middel van creativiteit en inzicht.

Tussen de 150 en 180 punten: De overlap

Scores tussen de 150 en 180 geven een overeenkomst weer in gedachten van beide geslachten, of ze staan met een voet zowel in het ene als in het andere seksuele kamp. Deze mensen laten geen voorkeur zien voor mannelijk of vrouwelijk denken en vertonen gewoonlijk een flexibiliteit in denken dat van groot nut kan zijn voor elke groep die een probleemoplossend proces doormaakt. Ze sluiten vaak vrienschappen met zowel mannen als vrouwen.

Opmerkelijk:
- Hoe verder de score voor een man boven de 180 ligt, hoe groter de kans is dat hij homoseksueel zal zijn.
- Hoe lager de score voor een vrouw, des te waarschijnlijker dat ze lesbische neigingen heeft.
- Mannen die en score onder de 0 halen en vrouwen die een score van boven de 300 halen, hebben hersenen die zo tegengesteld zijn geschakeld dat ze waarschijnlijk alleen gemeen hebben dat ze op dezelfde planeet leven!


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten